CHIROPRACTIE OEGSTGEEST

Beste Inventos,

Als Chiropractor verbonden aan Chiropractie Oegstgeest hebben wij na de overname in 2008 in een bestaande praktijk enkele “upgrades” doorgevoerd waaronder de aanschaf van 4 Sanyo professionele massagestoelen.

Als Chiropractor behandel je de wervelkolom en het zenuwstelsel en vooral die spieren die vast zitten aan de wervelkolom zijn vaak erg gespannen en om die los te krijgen gebruiken wij Sanyo massagestoelen waarna er beter behandeld kan worden.

Als Chiropractor weet ik het effect van deze massagestoelen en gebruik de massagestoel zelf dan ook preventief. Ik kan mijn collega’s deze massagestoelen dan ook aanbevelen zakelijk zowel privé.

Mvg,

Sander Eenink | Chiropractie Oegstgeest

ALI B

Sanyo Panasonic Ali B Inventos MasssagestoelJe kan me vaak vinden in mijn Sanyo massagestoel die voor de televisie staat? Deze massagestoel zit heel comfortabele en heeft geweldige massage programma's. Ik gebruik de massagestoel om in te slapen en te rusten, want ik heb een pittig leventje. Een fantastisch product als je weinig tijd hebt om te ontspannen.

Ali B

JORGEN RAYMANN

Sanyo Panasonic Jorgen Raymann Inventos MasssagestoelIk heb de Sanyo massagestoel meegenomen door heel Nedereland in mijn theater show "nummer 13866, Te Gek Om Los Te Lopen" Deze massagestoel was prominent aanwezig als thema in de show. Natuurlijk heb ik zelf ook regelmatig gebruik gemaakt van deze massagestoel en nog steeds.

Jörgen Raymann

THE VOICE

Sanyo Panasonic The Voice of Holland Inventos MasssagestoelNu al één van de hoogtepunten van het #TVOH avontuur: de massagestoel in de wachtruimte.

http://pic.twitter.com/INlYlIoR

Chris Hordijk

FYSIOMED

De Sanyo professionele DR8700 is een van de meest geavanceerde massagefauteuils die er is. Via de DR8700 krijgt u dankzij de superieure techniek een zeer persoonlijke massage op maat.

Omdat massage zowel voor sporters als niet-sporters zinvol kan zijn, is de Sanyo DR8700 geschikt voor iedereen.

“Dankzij een goede massage herstelt men sneller en is men eerder in staat om weer een prestatie te leveren”.

Leo Echteld | Fysiomed.

MENTRUM

Zo als jullie weten gebruik ik mijn stoel op het werk ook voor mensen met de ziekte schizofrenie. De afdelingsarts verwijst mensen naar mij voor een massage. Ik krijg ook verwarde mensen aangeboden van de gesloten afdeling.

De mensen vinden het heerlijk om een kwartier op de stoel te zitten. De meesten mensen lijken tijdens de behandeling in slaap te vallen. Ik krijg altijd een hand en een bedankje, hoe verward zij dan ook zijn.

Roel Drenth | Mentrum

ENKELE VAN ONZE ZAKELIJKE KLANTEN

Inventos Officieel Importeur Panasonic Sanyo Massagestoelen