INVENTOS

Inventos Wellness is sinds 2003 algemeen distributeur van The Art of Living Well | Massagestoelen Sanyo PanasonicSANYO/PANASONIC massagestoelen.

 In oktober 2008 hebben wij onze nieuwe showroom geopend in het Wellness Experience Center "The Art of Living Well " in Den Bosch. Inmiddels alweer ruim 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in de beste kwaliteit massagestelen. De professionele lijn van SANYO en PANASONIC levert een kwalitatief hoogwaardige massage die u kunt vergelijken met de massage van een persoonlijke masseur. Onze topmodellen worden in Japan geproduceerd en hebben in Japan een 2C-medische certificering. Het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat onze massagestoelen gebruikt worden in Nederlandse ziekenhuizen, door medici en therapeuten.

The Art of Living Well is een plek ter inspiratie. Een plaats waar verschillende specialismen The Art of Living Well | Massagestoelen Sanyo Panasonicsamensmelten tot één geheel en waar u een complete wellness experience kunt ervaren tijdens een bezoek of exclusief evenement.

‘Creating together’ is het uitgangspunt. Het draait om de kunst van het hedonisme, oftewel de kunst van het genieten. Wellness is daarbij de rode draad in het verhaal. Bedrijven die allen in dezelfde branche zitten en met dezelfde veeleisende klant te maken krijgen, zijn binnen The Art of Living Well verenigd, met als resultaat een drie verdiepingen tellende showroom waarin alle facetten van het ‘luxe wonen’ aanbod komen.

Mensen komen als het ware spontaan in contact met de verschillende bedrijven en hun producten. Dat kan zijn tijdens een bezoek op afspraak, maar ook tijdens een training, kookclinic, kunstveiling of vip party. The Art of Living Well verhuurt de bovenverdieping, met fraai dakterras en zwembad, voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

De partners van The Art of Living Well zijn stuk voor stuk toonaangevend te noemen. In totaal zijn er vijftien bedrijven in het pand gevestigd en vindt u de allernieuwste trends terug in deze ruim 2500 m² grote wellness experience. Noviteiten vinden hier plaats.

Inventos Officieel Importeur Panasonic Sanyo Massagestoelen